ÖNTÖZŐRENDSZER - SZERELD MAGAD!

Tartalom

1. Elkészítem magamnak!
2. Velünk összerakni gyerekjáték!
3. Ajánlatkéréstől az öntözőrendszer vásárlásáig
4. Garanciális feltételek az öntözőrendszerre
5. Az öntözőrendszer pontos felmérése
6. Képes öntözőrendszer összerakási segédlet

MOST KEDVEZŐ ÁRON!

 

ELKÉSZÍTEM MAGAMNAK!  1.

Szereld magad Öntözőrendszer

A saját munkájában bízik meg leginkább?

Minek fizetne a telepítésért, ha saját maga is meg tudja csinálni?

Részünkről semmi akadálya! Sőt, minden segítségünkkel hozzájárulunk az Ön sikeréhez! Pontosan azoknak a vállalkozó kedvű és ügyes kezű kerttulajdonosoknak találtuk ki ezt a szolgáltatásunkat, akik maguknak szeretik összeszerelni az otthonukba, kertjükbe vásárolt elemeket.

A szereld magad szolgáltatásunk annyira népszerű és sikeres, hogy majdnem annyi öntözőrendszert értékesítünk így, mint a viszonteladói hálózatunkban!

Ha Ön is szeret barkácsolni, és nem okoz problémát a vízszerelés vagy általában a könnyű szerszámokkal való dolgozás, akkor szerintünk az öntözőrendszer összerakása sem jelenthet problémát! Annál is inkább, mivel olyan professzionális segítséget nyújtunk hozzá, ami minden részletére kiterjed az öntözőrendszer telepítésnek.

 

VELÜNK ÖSSZERAKNI GYEREKJÁTÉK!  2.

Szereld magad Öntözőrendszer

 

A következő segítségre számíthat tőlünk:


- Az Ön által elkészített kerti rajzra és megadott adatokra megtervezzük az öntözőrendszert!

- Pontosan összekészítjük és opcionálisan elküldjük Önnek az öntözőrendszer alkatrészeket!

- Ha üzletünkben veszi át, akkor a főbb öntözőrendszer alkatrészek összerakását bemutatjuk!

- Biztosítunk hozzá egy nyomtatott öntözőrendszer összerakási segédletet!

- Az üzlet nyitvatartási ideje alatt telefonos és online segítséget nyújtunk!

- A nálunk vásárolt öntözőrendszer alkatrészekre garanciát vállalunk!

SEGÍTHETÜNK?

Szereld magad Öntözőrendszer

 

ÍGY KÖNNYEBB!

Szereld magad Öntözőrendszer

 

Számunkra nem a vásárlás a legfontosabb, hanem az elégedett ügyfél!

 

AJÁNLATKÉRÉS

 

„ Jóval nehezebb feladatra számítottam, de azért belevágtam! Mire a végére értem, komolyan elgondolkodtam azon, hogy ezzel kéne foglalkozzak, mert annyira jól sikerült! Köszönöm a segítségeteket, nekem nagyon megérte így!!!
B. Lajos, Pécs

 

AJÁNLATKÉRÉSTŐL AZ ÖNTÖZŐRENDSZER VÁSÁRLÁSÁIG  3.

Öntözőrendszer vásárlás Öntözőrendszer vásárlás

Ha Ön eldöntötte, hogy szeretne a kertjébe automata öntözőrendszert, és ezt saját magának szeretné összeszerelni, akkor nincs más hátra, mint az ajánlatkérés.

  1. Amikor megnyitja az ajánlatkérő oldalunkat, akkor olyan kérdéseket fog találni, amelyek megválaszolására feltétlen szükségünk van ahhoz, hogy tökéletesen tudjuk megtervezni az öntözőrendszert. Ezek mérhető adatok, mint például a víz percenként mennyisége, vagy a kert méretei.

   Minél több adathoz jutunk hozzá, annál pontosabb tervet tudunk készíteni, de ha valamire nem tud válaszolni még nem zárja ki, hogy pontos munkát kapjunk. Ezért örülünk, ha fényképekkel vagy más, meg nem kérdezett adatokkal is hozzájárul.

   A tervezéshez letölthető milliméterpapírt is talál.

  2. Amikor megkaptuk az ajánlatkérését, akkor megtervezzük az öntözőrendszert és készítünk róla egy anyagkiírást beárazva. Ez egy pontos alkatrészlista és árajánlat, ami a kapott adatok alapján az öntözőrendszer anyagszükséglete. Ezt küldjük el Önnek!

  3. Ha az árajánlatunk az öntözőrendszerre elnyerte az Ön tetszését, akkor egy válasz e-mailben megrendelheti tőlünk.

  4. Ezt követően mi összeállítjuk az alkatrészlistát és a megbeszéltek alapján vagy várjuk az Ön érkezését, vagy elküldjük futárral oda, ahova Ön kéri.

  Mi azt javasoljuk, hogy jöjjön el érte személyesen. Ennek oka az, hogy az üzletünkben ilyenkor átbeszéljük az öntözőrendszer telepítés menetét, illetve bemutatjuk a főbb alkatrészek összerakását is. Általában ilyenkor kérdések merülnek fel, amit szakértő kollégánk megválaszol Önnek.

  Ha nincs mód rá, hogy ellátogasson az üzletünkbe, akkor az alkatrészekkel összecsomagolva megtalálja majd a nyomtatott összerakási segédletet. Felmerülő kérdéseire természetesen telefonon és online is szívesen válaszolunk.

   

  GARANCIÁLIS FELTÉTELEK AZ ÖNTÖZŐRENDSZERRE    4.

  Garanciális feltételek

  Azoknál az öntözőrendszereknél, amiket nem mi szerelünk össze is vállalunk termékgaranciát, ami azt jelenti, hogy 2 év garanciát vállalunk minden olyan hibára, ami nem a telepítés következménye, tehát gyártási hiba. A telepítésből származó meghibásodásokra illetve károkra nem áll módunkban garanciát vállalni!

   

  AZ ÖNTÖZŐRENDSZER PONTOS FELMÉRÉSE    5.

  Öntözőrendszer felmérése

  FONTOS!

   

  Közel egy évtizedes Szereld magad szolgáltatásunk tapasztalata alapján a legnagyobb kihívást a vállalkozó kedvű kerttulajdonosok számára az öntözőrendszer pontos megtervezése jelenti. Ez nem csoda, hiszen az öntözőrendszer telepítéséhez szerszámokra és jó kézügyességre van szükség, azonban az öntözőrendszer megtervezéséhez komoly szakmai ismeretekre. Ezek nélkül nagy a hibalehetőség és rengeteg ismeretanyag felvételére vagy letöltésére lenne szükség.

   

  Éppen ezért alakítottuk úgy a szolgáltatásunkat, hogy az öntözőrendszer megtervezését elvégezzük díjmentesen Önnek!

   

  Így hát nem is részleteznénk, hogy ezt hogyan kell csinálni, hanem térjünk rá azokra a feladatokra, amelyek elvégzésével Ön minden ehhez szükséges adatot biztosítani tud nekünk.

   

  1.   Egyszerűsített kertterv elkészítése


  - Mérje fel pontosan a telket, azon belül a ház és a többi építmény pontos helyét. Készítsen egy vázlatrajzot, amire jegyezze le a kapott adatokat. Ellenőrizze, hogy minden kerítés, házfal, zárt udvar, burkolat, gépkocsi bejáró szerepel a rajzon. Amikor ezzel elkészült, akkor rajzolja be a kert növényzetét, megadva a bokrok, fák és a gyepes felületek elhelyezkedését.

  - Rajzolja be a vízforrás (ok) pontos helyét.

  - Mérethelyesen rajzolja át a vázlat tervet milliméterpapírra vagy kockás papírra. A méretarányt kérjük 1:100 vagy 1:200 legyen (1 cm felel meg 1 m-nek ill. 2 m-nek). Természetesen a méretarányt i jelölje számunkra.

  - Jelöljön be bármit, amit fontosnak tart, szintkülönbségeket, rézsűket, nagyrészt árnyékos területeket, és az északi oldalt is.

  Az egyszerűsített kertterv elkészítéséhez letölthető milliméterpapírt ITT TALÁL!
  Ha van már kertterv, akkor kérjük, hogy töltse fel.

   

  2.   Mérje meg a vízparamétereket


  - Hálózati víz esetében a következőképpen teheti ezt meg:

  Vegyen egy vödröt (lehetőleg 10l-est), aminek tudja a litertérfogatát. Mérje meg, hogy mennyi másodperc telik el ameddig megtelik a kerti csapról. Ügyeljen arra, hogy a lehető legközelebb mérje a vízforráshoz, tehát ne a slagon keresztül. Ha több kerti csap is van, akkor az utcai bejövő vízhez közelebbit mérje.

  Ha van rá módja, akkor mérje meg a víz nyomását. Ha nincs, akkor egy fényképet is csatoljon a víz kiáramlásáról.  - Ha kútról szeretné működtetni az öntözőrendszert és van már szivattyús gépészete, akkor adja meg a szivattyú márkáját/típusát, illetve azt, hogy milyen mélyen van a szivattyú.

  Ha ezt nem tudja megtenni, akkor mérje meg úgy, ahogyan a vezetékes víznél olvashatja.

  Ha nincs még kiépítve szivattyús gépészet, akkor adja meg a kút paramétereit.

  Az AJÁNLATKÉRÉS menüben feltöltheti a felmérés pontos adatait.

   

  KÉPES ÖNTÖZŐRENDSZER ÖSSZERAKÁSI SEGÉDLET  6.

  Öntözőrendszer összerakás Öntözőrendszer szerelés

  Bár ez a képes összerakási segédlet nagyon hasznos lehet az öntözőrendszer összerakásánál, mégis én inkább azt szeretném bemutatni, hogy milyen munkafolyamatokra vállalkozik az, aki saját magának telepíti az öntözőrendszerét.

  - Szereld magad képek

   

  ÖntözőrendszerSzakértő segítségünkkel nincs lehetetlen!

   

  AJÁNLATKÉRÉS

  A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

    Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!