ÖNTÖZŐRENDSZER SZERELŐKNEK - VISZONTELADÓKNAK

 

13 éve dolgozunk együtt viszonteladóink sikereiért!

Öntözőrendszer alkatrész értékesítés
Öntözéstechnikai üzletünkben minden fő és kiegészítő alkatrészt tartunk, ami szükséges bármilyen körülménynek megfelelő automata öntözőrendszer összerakásához. A fő alkatrészek tekintetében a TORO, a HUNTER, illetve a RAIN-BIRD márkákat tartjuk és forgalmazzuk. A kiegészítő alkatrészek közül különböző méretű és fajtájú fittingeket, idomokat, csöveket, csapokat, kábeleket, boxokat tartunk és értékesítünk.


Szivattyús gépészeti értékesítés
Általában a költséghatékony locsolás fontos technikai eszköze a szivattyú és a hozzá tartozó gépészeti szerelvények, ezért igen gyakran vannak az öntözőrendszerek is valamilyen szivattyús gépészettel megtáplálva. Jellemzően az öntözőrendszerek üzemeltetésére is alkalmas szivattyúk és kiegészítőik értékesítésével foglalkozunk. Ezeket az alkatrészeket is folyamatosan tartjuk üzletünkben.


Alkatrész beszerzés utáni értékesítés
Természetesen léteznek olyan öntözéstechnikai és szivattyús gépészeti alkatrészek, amelyek szortimentjeinek állandó tartása üzletünkben nem megoldható, azonban vállaljuk a beszerzését. Ilyenek lehetnek például a ciszternák, más néven esővízgyűjtő tartályok, amik tartása méretüknél fogva lehetetlen, valamint olyan nagykapacitású szórófejek, szivattyúk, amelyek ipari méreteket szolgálnak ki.


Viszonteladók kiszolgálása

Öntözőrendszer telepítők állandó alkatrész igényeinek ellátását is üzletünkből oldjuk meg, ezért állandó jelleggel tartunk minden ehhez szükséges alkatrészt nagy mennyiségben. Előzetes egyeztetéssel a komplett rendelést összekészítjük, illetve igény szerint postázzuk is.


Díjmentes szakmai tanácsadás
Díjmentes szakmai tanácsadást biztosítunk az szaküzletünkben minden érdeklődő, vagy öntözőrendszer telepítő szakember részére. Örömmel várjuk megkeresését akár telefonon is, ha szüksége van a témában bármilyen segítségre!

 

Közel 100 öntözőrendszer telepítőnek tudtuk a legjobb ajánlatot és kiszolgálást adni!

NEKED MIÉRT NE TUDNÁNK?

 

13 éves üzletünkben, 13 éve változatlan elérhetőségekkel!

 

 

 

Benei Márton

ügyvezető és műszaki manager

06 30/300 1987

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Benei Dóra

üzletvezető és ügyfélkapcsolatok

06 30/681 0397

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BUDAI SZAKÜZLET

1117 Budapest, Budafoki út 183. (Rent 183 Irodaház)

ÜZLETÜNK: 1117 Budapest, Budafoki út 183. (Rent 183 Irodaház)

Tel/Fax: 06-1/481-9582

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!