ÖNTÖZŐRENDSZER ÜZLET

  Tartalom:

  1. Ez nem webshop, hanem valódi szaküzlet!
  2. Öntözőrendszer szaküzletünk szolgáltatásai
  3. Öntözőrendszer szaküzletünk választéka
  4. Javaslatunk az üzletünkbe érkezőknek
  5. Kérdezzen bátran!

   

  EZ NEM WEBSHOP, HANEM VALÓDI SZAKÜZLET!    1.

  Öntözőrendszer szaküzlet

   

  Habár a világ törekvései abszolút mértékben megpróbálják a kereskedelmet a világhálóra terelni, mi mégis úgy gondoljuk, hogy fontos a vásárlóinkkal a személyes kontaktus. Ennek legfőbb oka az, hogy az öntözőrendszer szaküzletünkbe érkező végfelhasználók szinte kivétel nélkül kérdésekkel érkeznek.

  Ezeket a kérdéseket egy webshop-on keresztül akár napokba is telhet pontosan tisztázni, és további napokba telhet, amíg az alkatrész megérkezik. Márpedig a hazai időjárási körülmények között az öntözőrendszer leállása vagy csak részleges üzemelése nem várhat napokig!

  Szakértő segítségünkkel megtalálni üzletünkben a keresett alkatrészt mindössze néhány perces feladat, aminek a beszereléséhez és a beállításához örömmel ellátjuk tanácsainkkal is.

   

   

  Miért érdemes tehát minket választani?

   

   1. Mert azonnali szakértő és barátságos segítséget nyújtunk!
   2. Mert csak annyi időt kell befektetnie, amíg eljön hozzánk!
   3. Mert pontosan azt, és csak azt fogja megvásárolni, amire szüksége van!
   4. Mert folyamatosan feltöltve tartjuk széleskörű öntözéstechnikai választékunkat!
   5. Mert hagyományos módon érvényesítheti esetleges garanciális problémáit!

     

     

    Mi a probléma a webshopokkal?

     

    Semmi! Abban az esetben, ha Ön pontosan tudja, hogy milyen alkatrészt szeretne, és ebben annak ellenére is bizonyos, ha elképzelhető, hogy abból az alkatrészből (szórófej, szelep) több darab megszólalásig hasonló is van egy laikus számára.

    Azonban az öntözőrendszer alkatrészek ismerete és önmagában véve ez a szakma nagyon specifikus az alkatrészei tekintetében, hiszen egy műszaki tárgyról beszélünk.

    Ha az Ön öntözőrendszerét már évekkel, esetleg 5-10 évvel ezelőtt építették, akkor bizony könnyen meglehet, hogy már nem is kapható az alkatrész, amit keres. Csak egy hozzáértő fogja tudni megmondani, hogy ebben az esetben melyik alkatrésszel váltható ki.

    Mi kapásból mondjuk és mutatjuk is!

     

    Öntözőrendszer üzletSzerintünk gyorsabb és hatékonyabb megoldást tudunk nyújtani üzletünkben, mint egy webshop-on keresztül!

     

    AJÁNLATKÉRÉS

     

    ÖNTÖZŐRENDSZER SZAKÜZLETÜNK SZOLGÁLTATÁSAI  2.

    Öntözőrendszer szaküzlet Öntözőrendszer üzlet

     

    • Öntözőrendszer alkatrész értékesítés


    Öntözéstechnikai üzletünkben minden fő és kiegészítő alkatrészt tartunk, ami szükséges bármilyen körülménynek megfelelő automata öntözőrendszer összerakásához. A fő alkatrészek tekintetében a TORO, a HUNTER, illetve a RAIN-BIRD márkákat tartjuk és forgalmazzuk. A kiegészítő alkatrészek közül különböző méretű és fajtájú fittingeket, idomokat, csöveket, csapokat, kábeleket, boxokat tartunk és értékesítünk.

    • Szivattyús gépészeti értékesítés


    Általában a költséghatékony locsolás fontos technikai eszköze a szivattyú és a hozzá tartozó gépészeti szerelvények, ezért igen gyakran vannak az öntözőrendszerek is valamilyen szivattyús gépészettel megtáplálva. Jellemzően az öntözőrendszerek üzemeltetésére is alkalmas szivattyúk és kiegészítőik értékesítésével foglalkozunk. Ezeket az alkatrészeket is folyamatosan tartjuk üzletünkben.

    • Alkatrész beszerzés utáni értékesítés


    Természetesen léteznek olyan öntözéstechnikai és szivattyús gépészeti alkatrészek, amelyek szortimentjeinek állandó tartása üzletünkben nem megoldható, azonban vállaljuk a beszerzését. Ilyenek lehetnek például a ciszternák, más néven esővízgyűjtő tartályok, amik tartása méretüknél fogva lehetetlen, valamint olyan nagykapacitású szórófejek, szivattyúk, amelyek ipari méreteket szolgálnak ki.

    • Viszonteladók kiszolgálása


    Öntözőrendszer telepítők állandó alkatrész igényeinek ellátását is üzletünkből oldjuk meg, ezért állandó jelleggel tartunk minden ehhez szükséges alkatrészt nagy mennyiségben. Előzetes egyeztetéssel a komplett rendelést összekészítjük, illetve igény szerint postázzuk is.

    • Szereld magad!


    Vállalkozó kedvű és jó kézügyességgel rendelkező kerttulajdonosok részére az előzetesen közösen megtervezett öntözőrendszer anyagkiírását és alkatrész összeállítását is az üzletünkben végezzük. A főbb alkatrészek összerakásának bemutatását, a kerttervet, valamint a telepítés alatt történő telefonos segítséget is díjmentesen biztosítjuk.

    • Díjmentes szakmai tanácsadás


    Díjmentes szakmai tanácsadást biztosítunk az szaküzletünkben minden érdeklődő, vagy öntözőrendszer telepítő szakember részére. Örömmel várjuk megkeresését akár telefonon is, ha szüksége van a témában bármilyen segítségre!

     

     

    Öntözőrendszer üzlet10 éves üzletünkben, 10 éve változatlan elérhetőségekkel!

     

    ELÉRHETŐSÉG

     

    ÖNTÖZŐRENDSZER SZAKÜZLETÜNK VÁLASZTÉKA    3.

    Öntözőrendszer szaküzlet

     

    • Hunter, Rain-Bird, Toro, Irritrol öntözéstechnikai termékek forgalmazása.
    • KPE, LPE, csepegtető, mikro, fejbekötő csövek forgalmazása.
    • Pedrolló szivattyúk, átfolyáskapcsolók, szivattyús gépészetek, szerelvények forgalmazása.
    • KPE, LPE idomok, csapok, kábelek, szűrők és más egyéb kiegészítők széles választéka.

     

    „Öntözőrendszer telepítő cégem van, és gyakran járok a Marciékhoz alkatrészeket vásárolni. Mindig találok náluk mindent, amire szükségem van. Ha nem tudok valamit, akkor Dóritól kapásból megkapom a választ!
    K. Péter, Budapest”

     

    JAVASLATUNK AZ ÜZLETÜNKBE ÉRKEZŐKNEK  4.

    Mobil segítség

     

    Természetesen a mai kornak és vívmányainak is megvannak azok az előnyei, amiket könnyen hasznosíthat ebben az esetben. Ilyen például az okos telefon, amivel jó felbontású képeket tud készíteni arról a környezetről, ahonnan az alkatrészt kiszerelte az öntözőrendszerből, illetve ahova alkatrészt keres.

    Nagymértékben megkönnyíti a munkánkat, ha készít ilyenkor képeket, amit mi felismerve még inkább pontos megoldást tudunk kínálni Önnek!

     

     

    KÉRDEZZEN BÁTRAN! 5.

    Kérdezzen bátran

     

     

    Örömmel válaszolunk kérdéseire!

     

     

     

    ELÉRHETŐSÉG

     

    Öntözőrendszer üzletSzakértő hozzáállás, barátságos kiszolgálás!

     

    AJÁNLATKÉRÉS

    A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

      Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!