ÖNTÖZŐRENDSZER GARANCIA

  Tartalom:

  1. Garanciális idők szolgáltatások szerint
  2. Általános garanciális feltételek
  3. Termék visszavételi feltételek

   

  GARANCIÁLIS IDŐK SZOLGÁLTATÁSOK SZERINT  1.

   

  Öntözéstechnikai termékek

   

  Öntözéstechnikai termékek

  2-3 év gyártói garancia

   

   

   

   


   

  Öntözőrendszer telepítés

   

  Öntözőrendszer telepítés

  1-2 év teljes körű garancia,

  a kivitelezővel történő megállapodás alapján a munkára és a beépített termékekre egyaránt.

   

   

   

   


   

  Szivattyú és szerelvényei

   

   

  Szivattyú és szerelvényei

  1-2 év gyártói garancia

   

   

   

   

   


   

  Szivattyú gépészettelepítés

   

  Szivattyú gépészettelepítés

  1 év teljes körű garancia,

  tehát a munkára és beépített termékekre egyaránt.

   

   

   


   

  TERMÉKVISSZAVÉTELI FELTÉTELEK  2.

   

  A nálunk vásárolt nem használt, gyári állapotban lévő termékeket 3 napon belül visszavesszük, az ára levásárolható. Az egyedi megrendelésre szállított (pl.: műanyag gépészeti aknák, ciszternák, speciális szivattyúk), illetve méretre vágott termékeket (pl.: kötél, cső, elektromos vezeték) nem áll módunkban visszavenni.

   

   

  ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK  3.

   

  Kérjük Önöket, hogy az esetleges garanciális időn belüli hibás termékeket az alábbi feltételek szerint hozzák vissza üzletünkbe, illetve ezeknek megfelelően biztosítjuk a cserét. Egyúttal kérjük, hogy a cserére szánt termékeket tiszta, elmosott állapotban hozzák vissza. Ellenkező esetben a terméket nem áll módunkban kicserélni.

  Elektromos termékek tesztelését (vezérlő, mágnes szelep, stb.) kizárólag a műszaki kolléga jogosult elvégezni.

  Ha a termékről azonnal eldönthető, hogy a garanciális probléma, a terméket raktárról cseréljük, vagy annak aktuális vételi értéke levásárolható.

  Ha a meghibásodás nem meghatározható, vagy vitás helyzet alakul ki a garancia érvényesítésével kapcsolatban, a terméket további bevizsgálásra küldjük. A bevizsgálási időtartamra csereterméket nem áll módunkban biztosítani.

  Egyes termékek (szivattyútechnika) minden esetben bevizsgálásra kerülnek, amelyet kizárólag az importőr, vagy a gyártó szakszervizében végeznek, melynek feltétele a vásárlásról szóló számla, és/vagy garanciajegy. Ebben az esetben az importőr vagy a gyártó dönti el, hogy a termék javítva, vagy cserélve lesz. Az esetleges nem garanciális javítási költségekről előzetes ajánlatot adnak, illetve bevizsgálási díjat is kérhetnek.

  A garanciális érvényességet termékenként a mindenkori árlista tartalmazza.

  A garancia terméket tartalmazó számla felmutatásával vehető igénybe.

   

  A garancia érvényét veszti, amennyiben:

   

  A vezérlőt nem szakszerűen szerelték fel, vagy nem rendeltetésszerűen telepítették, pl.: beltéri vezérlő kültéri használata, a kültéri vezérlőt nem megfelelően szigetelték, beázott, bepárásodott.

  A szelepet, szórófejet, egyéb alkatrészeket fagykár érte, külső-, vagy egyéb mechanikai sérülés látható rajta, vasas vagy homokkal teli vízzel működött, szakszerűtlen beépítés, alkalmazás miatt fellépő probléma.

   

  Megjegyzés:

   

  A fent olvasható garanciális feltételek arra szolgálnak, hogy megfelelően tájékoztassuk a termékeinket megvásárló ügyfeleinket. Mindenkor törekedni fogunk arra, hogy vitás helyzetek ne alakuljanak ki, a garanciális problémák a leggyorsabb átfutással történjenek, valamint ügyfeleink problémái a legkevesebb kellemetlenségek mellett oldódjanak meg.

   

  Öntözőrendszer garanciaSzakértő hozzáállás, barátságos kiszolgálás!

   

  AJÁNLATKÉRÉS

  A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

    Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!