Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Elektromos cigaretták és e-liquidek

E-liquid utántöltő folyadékok, elektromos cigaretta tartozékok, kiegészítők, e-cigik, ego, kezdő, haladó és profi szettek folyamatos akciók. Termékeinket folyamatosan bővítjük az e cigisek igényének megfelelően.

Gyors és nagy odafigyeléssel készülnek e-liquidjeink, hogy ön mindig a legjobb minőséget kapja tőlünk. Folyamatosan nyomon követheti rendelését, amiről e-mailben kap tájékoztatást. Célunk hogy vásárlását követően mihamarabb kézhez kapja rendelését.

A folyadékok minősége folyamatosan ellenőrzött, gyógyszerészeti propilén glikol felhasználásával készül. A készítmények minden típusú elektromos cigarettához használhatóak. Az elektromos cigaretta egy elektromos készülék, ami tökéletesen képes imitálni a valódi dohányzást annak súlyosan káros mellékhatásai nélkül.

Az elektromos cigaretta egy légszenzorral ellátott akkumulátorból és egy porlasztóelektronikával egybeépített cserélhető patronból áll. Megszívásakor a készülék megdöbbentően valósághű élményt nyújt, kezdve a valósághű formától, a füstöt imitáló párától egészen az olyan apró részletekig.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!