Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Motorszerviz és robogószerviz Budapesten

Nem mindennapi szolgáltatás az, hogy motorunk, robogónk, és minden kétkerekű motoros járművünk egész télen fűtött és fedett, valamint 24 órás portaszolgálattal őrzött helyiségben lehet, ahol a sok motorral valóban gondosan foglalkoznak szakavatott kezek. A budapesti motorszerviz pedig bizony egy ilyen hely a főváros 17. kerületében!

 

 

Budapest motor és robogó szervíz

A téli tárolás alatt már most felmérik az esetleges hibákat, javítanivalókat – hogy mire beköszönt a jó idő, vagyis a szezon – addigra járgányunk is felkészülhessen az újabb szezonra, mi pedig biztonságosan közlekedhessünk vele ismét az utakon. A motorszerviz munkatársai már pontosan tudják, hogy a téli tárolás alatt is sok minden kiküszöbölhető: ehhez a szakemberek rendszeresen figyelik a hozzájuk hozott motorok akkumulátorait, töltik és konzerválják a benzint, illetve folyamatosan tisztítják a láncot, sőt ha Ön azt kéri – akkor már a téli tárolási időszak alatt pontos és teljes körű átvizsgálást végeznek a motorokon. Abszolút érdemes tehát bizalommal fordulnunk a budapesti motorszerviz megbízható és lelkiismeretes csapatáshoz, akik most ráadásul kedvezményesen vállalják a motorok téli időszak alatti általános átvizsgálását.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!