Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Őssejtterápia - őssejt szaporító kapszulával

A felnőtt őssejt a csontvelőben keletkezik és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. Ahogy a szervezet „használódik”, úgy csökken az őssejtek száma is, ami normális folyamat. Egy teljesen új felfedezés azonban, egy természetes őssejt szaporító, az őssejt kapszula. Nagyon fontos tulajdonsága ennek az őssejt szaporítónak, hogy kizárólag természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz.

őssejtterápiaAz embrionális őssejt kutatások alapvető etikai problémákat vetettek föl, ezért került a felnőtt őssejt az érdeklődés középpontjába. A felnőtt és az embrionális őssejtek ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni, szétválasztani).

Az őssejtek korlátlan ideig osztódó, nem specializálódott önmegújító sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket és emellett elkötelezett utódsejteket hoznak létre. Azok a kutatások, amik az őssejtterápiára irányulnak, azt a tényt állapították meg, hogy két alapvető őssejt van: az embrionális és a felnőtt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!