Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

A lakásfelújítás terhét levették a vállamról

Egy régi panellakásunk van, amire rá fért már a felújítás, ugyanis az elavult szaniterek, a padlószőnyeg és a régi konyhabútor nem a mai kor szellemét tükrözték, és mivel ezek a dolgok elöregedtek, összegyűjtöttük a pénzt a lakásfelújításra.

 

Nehezen lehet egy ekkora lakásfelújítást megvalósítani, ezért az elsődleges teendő az volt, hogy megtervezzük a lakás végleges kinézetét. Szerencsére a barátnőm lakberendező, ezért neki nagyon sok jó ötlete volt a lakásfelújítással kapcsolatban, 3 dimenziós látványtervet is készített nekünk, hogy elképzelhessük azt, amit Ő megtervezett, illetve ez segítség lehet majd a burkolónak, villanyszerelőnek, szobafestő mázolónak és még a víz, gáz fűtésszerelőnek is.

 

A tervek kész voltak, így már csak a megfelelő csapat felkutatása volt a cél. Az interneten rátaláltunk egy profi csapatra és megkértük őket, hogy jöjjenek ki, mérjék fel a lakást, hogy lássuk, elég lesz a pénzünk a felújításra, vagy gyűjtenünk kell még rá. A felmérés során felhívták a figyelmünket a villanyszerelésre is, ugyanis a villanyvezetékek már nagyon öregek voltak, régi alumínium, ami mozdításra eltörik, és ha kész a festés, akkor lehet, hogy pár év múlva újból szét kell vésni a falat, ezért először a villanyszerelés a fontos.

 

Nem akartunk pár év múlva megint lakásfelújítás miatt szenvedni, legalább 10 évre terveztünk, ezért megfogadtuk az összes tanácsot és a vezetékek cseréjére is kértünk árajánlatot. A végösszeget kiszámolták és szerencsére a plusz munkák is belefértek az árba, nem kellett kölcsönt felvenni, vagy a munkálatokat elhalasztani. Nagyon boldogok voltunk, hogy hamarosan egy új lakásban lakhatunk. Nagyon ügyesen megoldották az összes kérésem, mindent a mi ízlésünk alapján készítettek el, és a határidőt is tudták tartani. A lakásfelújítás egy ilyen szuper csapattal nem is olyan kiborító, igaz vannak kellemetlenségek a felfordulás miatt, de ezt ki lehet bírni. Mindenkinek ajánlom őket!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!