Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Napelemes rendszer megterveztetése és kiépítésének feltételei feltételei és tervezése

Ahogyan minden más szolgáltatás illetve rendszer kiépítésénél – úgy a napelemes rendszerek esetén is – rendkívül fontos és lényeges szempont a komplett rendszer megtervezése, kiépítése és engedélyeztetési folyamatainak megkezdése előtt, egy komoly, magas színvonalú, előzetes felmérés, mind a helyszínt, a tájolást, az épület adottságait – mind pedig az ügyfél, vagyis az Ön igényeit illetően.

 

A telepítésre szánt optimális napelemes rendszer méretét is több különböző dolog, tulajdonság határozhatja meg. Legelőször is azt fogják majd megvizsgálni a szakemberek, hogy az adott épület – vagyis a házunk, nyaralónk, irodaépületünk stb. - azaz, a napelemes rendszerhez a szóban forgó ingatlan épületének típusa, jellege, és a tájolása milyen?  Ezt követően lehet majd csak meghatározni a rendszer méretét, árát.

napelemes rendszer tervezése

Nyilván ehhez majd azt is tudniuk kell a szakembereknek, hogy mennyi az éves villamosenergia-fogyasztásunk, és mi a célunk a napelemes rendszerrel: villamos energiafogyasztásunk egy részét, avagy a teljes egészét napelemes rendszerrel szeretnénk-e kiváltani? És vajon mindehhez mennyire optimális az épületünk, és annak tájolása, műszaki szempontjai? Ezeket mind fel kell mérni, és ehhez persze nem árt, ha profi kivitelező céghez fordulunk.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!