Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Virágrendelés az internetről, akár másnapra is!

Kedvesét, feleségét szeretné meglepni, mert SOS eszébe jutott az évforduló vagy egy születésnap? Ma már a legváratlanabb helyzetekre is számos kiváló megoldás született, ilyen például az interneten, mindössze néhány gombnyomásnyira megoldható virágrendelés. Ezzel gyönyörű, friss csokrokat, élő virágot küldhetünk kedvesünk, vagy akár édesanyánk számára is akár az ünnep előtt, mondhatni a legutolsó pillanatban.

 

 

De szuper ötlet, ha kedvesünket meg szeretnénk lepni a munkahelyén. A virágrendelés 1 perc alatt: gyönyörű fotók közül tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet, a leginkább szívéhez szólót. Árak, virágfajták és megannyi más paraméter szerint tájékozódhatunk, majd megadjuk saját adatainkat, és persze a címzettét, és ami még nagyon lényeges: megadhatjuk a pontos napot és időpontot, amikor szeretnénk, hogy megérkezzen a csokor.

virágrendelés 1 perc alatt

S ha már sikerült kiválasztani a számtalan gyönyörű virág közül is a legszebbet, akkor indulhat a virágrendelés! Saját e-mailcímünkre pedig azért lesz majd szükség, egyrészt, hogy visszaigazolja a cég a rendelésünket, másrészt pedig, hogy a küldés nagy napján, még mielőtt útjára indult volna a csokor – lefotózzák azt, és e-mailben elküldjék számunkra, hogy mi is megnézhessük, mit kap a kedves ünnepelt Tőlünk pontosan. Hát nem csodálatosan egyszerű és nagyszerű dolog az online virágrendelés?

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!