Vízöntők - Szakértő hozzáállás,
barátságos kiszolgálás!

Öntözőrendszer szaküzlet
Öntözőrendszer
Öntözőrendszer üzlet
Öntözőrendszer webáruház
Automata öntözőrendszer

Virágrendelés az internetről – az igazi meglepetés ajándék hölgyeknek!

Kedvesét, szerelmét szeretné meglepni a hétköznapokon is egy romantikus szép gesztussal? Izgalmasabbnak találja a virágot, ha titkos hódítóként adhatja át a kiválasztott szép hölgynek? Nos, ilyen esetekre is számtalanszor bizonyult már jó megoldásnak az interneten keresztül történő virágrendelés.

 

 

Gyönyörű, friss és élő virágokból, harmatos orchideákból, rózsákból, kálából, liliomokból, vagy tulipánokból álló csodaszép friss csokrokat köttethetünk, amit a virágküldő cég munkatársai pontosan az általunk kért napra készítenek el, és természetesen pontos címre postázzák, ahová mi kértük a virágrendelésünket.

virágrendelésMire elérkezik a nagy nap, melyre mi kértük a csokrot, azt a kiküldés előtt még le is fotózzák, és elküldik a regisztrációkor megadott e-mailcímünkre, hogy mi is lássuk, milyen meseszép küldemény fog hamarosan érkezni a kedves ünnepeltnek, vagy titkos szerelmünknek.

A virágrendelés persze olyan esetekben is kiváló ötlet, és ki tud minket húzni a bajból, ha netalán elfelejtettünk egy születésnapot, és már nincs idő ajándékok után kajtatni, vagy évfordulónk van a párunkkal, és nem tudunk hazafelé már virágüzletet keresni, vagy éppen nyitva találni. A csokrot ugyanis idehaza is várhatjuk, s amikor megérkezik vele a futár, elvehetjük Tőle és átadhatjuk mi személyesen! Ezt is meg tudjuk tenni, ha megérkezett a virágrendelés!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!